Tantrische Relatie Training Oktober 2020 | Maha Kundalini Tantra

TANTRISCHE TECHNIEKEN VOOR KOPPELS
DE GEHEIME LEER VAN HET BEDRIJVEN VAN DE LIEFDE’

Het is een bekend verhaal: de meeste koppels zijn ontevreden over hun seksleven. Ze ervaren hun seksleven als een bron van frustratie. De meeste relaties zijn seks-arm of zelfs seksloos. Het begon allemaal zo leuk, jullie eerste ontmoeting. In het begin van jullie relatie experimenteerden jullie erop los, maar na enkele jaren is het enthousiasme ver te zoeken. De vlam ontbreekt en de passie is verdwenen…

De ‘normale’ of ‘standaard’ seks is te gewoon, te saai, te voorspelbaar, te vermoeiend en/of te frustrerend.
Seksuologen, seks-therapeuten en vrouwen-tijdschriften geven en masse nutteloze adviezen om je seksleven te upgraden zoals:

het kopen van seks-speeltjes
het dragen van sensuele geurtjes en sexy kleding
het uitvoeren van nieuwe standjes en fantasieën en
het slikken en smeren van allerlei crèmes, pilletjes en drankjes,

Seksuele interactie met anderen is een basisbehoefte van ieder mens. Wij zijn gemaakt van seksuele energie. Ons lichaam is het resultaat van seksuele interactie tussen onze biologische moeder en vader. Alles wat leeft is een resultaat van seksuele energie.

Tantra benadrukt het al duizenden jaren. Ook Taoïsme, Zen en verschillende esoterische tradities zijn het hierover eens: Seks is de sterkste en het meest efficiënte medicijn dat bestaat.

Seks IS gezondheid.

Maha Kundalini Tantra biedt een geavanceerde vorm van seksleven binnen een relatie. In plaats van een ontmoedigend ‘lineair seksleven’ van opwinding, penetratie, orgasme en gaan slapen, biedt Maha Kundalini Tantra een circulaire, gelaagde, multidimensionale, oneindige en alles behaaglijke seksuele relatie. Samenvattend: in plaats van je erbij neer te leggen en op te geven is het juist tijd om te beginnen…

Maha Kundalini Tantra vervangt seks door seksualiteit. De twee paden van seks en seksualiteit stromen parallel aan elkaar. Maar terwijl seks de meeste aandacht krijgt en wordt gezien als het ultieme einddoel is het andere pad, die van seksualiteit, een ondergeschoven kindje en wordt er geen of zeer weinig aandacht aan besteed, laat staan dat deze grondig wordt onderzocht. Het vervangen van het ‘seks-model’ met het ‘seksualiteits-model’ zorgt voor een productieve, constructieve en provocatieve interactie met onszelf en onze partner. Het is iets nieuws, iets verfrissends, niet voor de hand liggend en daarom veel fijner, uitdagender en aantrekkelijker voor de meeste koppels.

De ‘Seksualiteits-route’

Deze route is bedoeld voor diegenen die, in plaats van een hetero-normatief of homo-normatief seksleven hebben, er de voorkeur aan geven hun seksualiteit te verkennen en grondig te onderzoeken.

Sta voor de spiegel en beken jouw waarheid – de normale standaard seks is te gewoon, te saai, te voorspelbaar en/of te vermoeiend. Het is zeker niet uitdagend, noch intrigerend, noch inspirerend, laat staan ​bekrachtigend of bevrijdend.

Het ontnemen van een actief seksleven door de ene partij is schadelijk voor de andere partij op zowel fysiek, mentaal en emotioneel niveau. In de meeste gevallen is het de vrouw die geen seksuele interactie (meer) wil. Haar weigering wordt niet altijd begrepen door haar partner en is hij zich niet bewust van dit leed. Deze vrouw is getraind in excuses van hoofdpijn en vermoeidheid en kent ze niet meer het gevoel om opgelucht en relaxed naar bed te gaan. Om haar man toch tevreden te stellen geeft ze toe aan zijn fysieke behoeften en telt ze de seconden tot ze klaar zijn…

Dit is de realiteit in veel tweepersoonsbedden. Aan de vrouwelijke kant van het bed ligt een vrouw die lijdt en zich schuldig voelt over het lijden van haar partner; ze is er van overtuigd dat het aan haar ligt, dat er iets mis is met haar. En aan de mannelijke kant van het bed ligt een gefrustreerde en boze man, die zich eenzaam, onbegrepen, niet aantrekkelijk en gefrustreerd voelt. Vaak zijn de partners zich niet bewust van het seksuele ongenoegen bij de ander of weten ze het wel van elkaar, maar wordt dit niet uitgesproken omdat dit te confronterend en te pijnlijk is.

Wat ontbreekt er onder de lakens van zoveel koppels?

Er is een gebrek aan kennis. Wij zijn nooit onderwezen over seks. Wij weten niet wat wij horen en kunnen doen met seks. Het ware doel van seks blijft verborgen voor de meeste mensen. Wij leggen de schuld voor ons onbevredigende seksleven buiten onszelf: bij onze partner, onze opvoeding, leefstijl, kinderen, leeftijd, trauma’s etc.

Om onze seksleven te transformeren horen wij kennis te nemen van de geheime codes achter seksuele handelingen.

Elke seksuele handeling heeft een directe invloed op onze mentale, fysieke en emotionele gezondheid en op de ontwaking van de Kundalini-energie in het menselijk lichaam.

Elke seksuele handeling bevat een unieke energetische code die direct correspondeert met bepaalde chakra’s en/of nadi’s. De mens is zich alleen maar bewust van de oppervlakkige verschijning d.w.z de fysieke beweging. Maha Kundalini Tantra onderwijst de leer van de ontcijfering van deze geheime code. Je kunt dit vergelijken met onzichtbare teksten die worden geschreven met onzichtbare inkt tussen de zichtbare teksten van een boek.

De ontcijfering van seksuele handelingen geschiedt via de volgende fasen:

 1. Zichtbare en zintuiglijk fysieke waarnemingen: bewegingen, geuren, vloeistoffen, geluiden etc.
 2. Pranayama-technieken tijdens seksuele handelingen, d.w.z. de kennis van de invloed van ademhaling op seksuele handelingen.
 3. Correspondentie tussen geslachtsorganen, chakra’s, nadi’s en klieren.
 4. Verbinding van visualisatie- en concentratietechnieken met de 3 bovenstaande fasen.

Wanneer we kennis zullen nemen van de oeroude wetenschap over seks en seksualiteit, zullen we ons seksleven kunnen transformeren tot een bron van geluk, gezondheid en harmonie.

Wie kan profiteren van de workshop?

Hieronder volgt een lijst van de meest voorkomende obstakels of klachten die koppels ervaren in hun seksleven. Als jullie je herkennen in één of meerdere punten, dan zullen jullie kunnen profiteren van deelname aan de workshop.

 • De passie in onze relatie is verdwenen.
 • We hebben geen tijd meer voor seks.
 • Ik ervaar seks als saai.
 • Mijn partner wil de hele tijd seks.
 • Mijn partner wil bijna nooit seks.
 • Ik moet altijd het initiatief nemen.
 • We lopen niet synchroon, Wij leven naast elkaar, niet met elkaar.
 • Te vaak ervaren wij disharmonie tussen elkaar. Dan wil ik geen seks.
 • Ik mis de intimiteit in onze relatie.
 • Ik wil me meer emotioneel verbonden voelen met mijn partner.
 • We hebben een seksloos huwelijk.
 • Ik voel me niet meer aangetrokken tot mijn partner.
 • Seks is pijnlijk.
 • Gevoelens van vermoeidheid.
 • De één wil spontane seks terwijl het de ander ‘niet uitkomt’ en seks wil plannen.
 • Ik wil weer de seks van vroeger zoals we die hadden voordat wij ouders werden.
 • Mijn partner staat niet open – of lijkt niet open te staan – voor mijn seksuele fantasieën en/of handelingen.

Ons seksleven verandert en kunnen hierdoor onze draai niet meer vinden (Het leven brengt veranderingen met zich mee zoals ziekte, handicap, veroudering, gewichtsverschillen en meer. Mogelijk moeten jullie je seksleven aanpassen aan jullie nieuwe normaal. Jij en je partner horen te leren om zich aan te passen en mee te groeien terwijl je door levensveranderingen gaat, nieuwe opwinding en vernieuwende energie schept).

Over de leraar
Daniël Yuno (geboren in Israël) is een tantrische leraar en de oprichter van de tantrische stroom Maha Kundalini Tantra. Vanaf 2015 tot heden geeft hij de opleiding tot Maha Kundalini Tantra-docent. Naast Tantra doceert Daniël Yuno meditatie, Universeel Bewustzijn en Tantrische relatie-modellen. Sinds 1993 leeft hij in Nederland en geeft al 28 jaar opleidingen, cursussen, lezingen, trainingen en retraites op het gebied van Tantra en spiritualiteit.

Aankomst- en vertrektijd:
Zondag 27-6 vanaf 18:00 uur ben je van harte welkom bij Meeuwenveen.
De retraite begint om 19:00 uur. Woensdag 30-6 zal de retraite beëindigen om ongeveer 14:30 uur.

Locatie:
Meeuwenveen Accommodaties te Havelte, Drenthe.

Wat is inbegrepen:
Alle Tantrische lessen
3 overnachtingen in een twee-persoonskamer.
Drie maaltijden per dag: ontbijt, lunch en diner, incl. tussendoortjes koffie en thee. Zondag is de eerste maaltijd een diner, woensdag sluiten we af met een lunch. De veganistische maaltijden (dus geen dierlijke producten) zijn rijk en gevarieerd.

Meenemen:

 • Je eigen meditatiekussen om op te zitten als je het wil. Er zijn meditatiekussens aanwezig voor wie (nog) geen eigen kussen heeft.
  Yogamatten zijn aanwezig.
 • Twee witte dekens: één om op te zitten en één die je over je heen kunt leggen als je ligt of om je heen kunt slaan als je zit. De deken moet dan minimaal een lengte van 2 meter hebben (ong. 2.00×1.40m).
 • Makkelijk zittende WITTE yogakleding (2 sets, alleen van natuurlijke materialen en niet knellend). Tijdens de workshop dragen we makkelijke, loszittende (niet knellende) kleding, vervaardigd van natuurlijke materialen (wol, katoen, linnen), wit of naturel van kleur.
 • Zorg voor voldoende extra kleding in geval je snel zweet.
 • Zakdoekjes of tissues.
 • Fles met verstuiver gevuld met alcohol 70% (verplicht) + genoeg handdoeken (minimaal 3). Je zult veel vloeistoffen produceren.
 • Een thermosfles/afsluitbare waterfles (veel water drinken is belangrijk).
 • En eventueel ook pepermuntjes voor een frisse adem.

Voorbereiding:
Mocht je voelen dat het ervaren van deze workshop voor jou een juiste keuze is, en je besluit je aan te melden, dan hoor je je aan de volgende voorschriften te houden. Let op: dit is een must!

LET OP! KOM NIET KLAAR 10 DAGEN VOOR DE WORKSHOP. HET IS EEN MUST!

♥ Stop vanaf donderdag vóór aanvang van de workshop met het gebruik van aftershave en parfum.
♥ Gebruik alleen geurloze deodorant, shampoo, conditioner, huidcrème, waspoeder etc en vermijd alle verzorgingsproducten die een (chemische) geur geven/toevoegen aan je lichaam en kleding. Elke toegevoegde geur aan je lichaam, behalve je eigen lichaamsgeur is, gedurende de workshop niet toegestaan.
♥ Het is niet toegestaan om make-up of haargel/-spray e.d. te gebruiken.
♥ Draag bij aankomst kleding die vrij is van restjes van parfum, aftershave, haren van huisdieren, rooklucht etc.
♥ Voor vrouwen is het niet toegestaan tijdens de retraite een BH te dragen.

Locatie
Meeuwenveen Accommodaties: Meeuwenveenweg 1-3 7971PK Havelte

Vergoeding
€ 739,- p.p. All-in

Corona-risico’s

De Bijeenkomsten zijn zo georganiseerd waardoor we aan de corona-maatregelen voldoen. Denk hierbij aan bijv. aangepaste afstand tussen de matjes en zo veel mogelijk ventilatie. Desalniettemin kies je er bij aanmelding bewust voor om met een groep te verblijven, waarbij er toch altijd een risico op besmetting zal zijn. Een mogelijke besmetting proberen we zoveel mogelijk te voorkomen door alle deelnemers te vragen om van te voren voorzichtig te zijn in hun contacten met anderen en om bij klachten vooraf een test te laten doen. Uiteraard kun je niet meedoen als je 24 uur voorafgaand aan de bijeenkomst klachten hebt en/of in de twee weken voorafgaande aan de bijeenkomst positief bent getest op corona.

Aanmelden
Een aanmelding is pas definitief nadat de deelnemer de kosten van de retraite volledige heeft betaald. Bij niet tijdige betaling heeft Maha Kundalini Tantra het recht om de aanmelding te laten vervallen.

Annuleren
Wanneer je de retraite annuleert omdat je positief bent getest dan wel in quarantaine moet (let op: wij vragen om officieel bewijsmateriaal op naam), dan krijg je binnen 10 dagen na annulering het volledige bedrag terug.

Indien Maha Kundalini Tantra annuleert vanwege eigen gezondheidsproblemen of wegens veranderde corona-maatregelen, dan krijg je het volledige bedrag terug.