Weer bezit de mensheid de kennis om enorme energetische krachten te creëren die zowel voor afbraak als voor opbouw gebruikt kunnen worden. En weer zal de manier waarop de Vrije Wil gebruikt wordt de uitkomst bepalen. Op dit moment zijn deze twee grote krachten met elkaar in gevecht. De Aarde, die zwaar gewond is door de menselijke zelfzucht, worstelt om haar evenwicht te hervinden en te herstellen.

De zelfzuchtige mensen gebruiken hun Vrije Wil om de natuur, de dieren en de mensen te misbruiken en te mishandelen. Hun hebberigheid en zelfzuchtigheid maken hen blind voor de gevolgen van hun handelingen. Zij begrijpen niet dat ze zichzelf, hun kinderen en alles wat op Aarde leeft vernietigen. Zouden zij het gevecht winnen dan zijn de meeste mensen die op Aarde leven opnieuw gedoemd om te sterven door gebrek aan voedsel, ziekten, oorlogen, voedsel- en waterverontreiniging en de mensen die blijven leven zullen hun vrijheid kwijtraken en net als in Atlantis als slaven gebruikt worden.

De Kinderen van de Wet van Een op Aarde zouden weer samen moeten komen en zich verenigen. Ze zouden de krachten van liefde en onzelfzuchtigheid moeten bundelen om hun lessen overal te verspreiden. Ze zouden het licht niet meer moeten verbergen. Ze zouden het op alle levens moeten laten schijnen en De Wet van Een onderwijzen. De angst voor de dood is een illusie – het licht van Onzelfzuchtige Liefde is echt. De tijd is aangebroken om dat licht te laten schijnen.

ALLEREERST MOET JE HET ZELF DOEN ANDERS ZUL JE NIET IN STAAT ZIJN OM ANDEREN WERKELIJK TE HELPEN. MENSEN ZOUDEN MOETEN TOEPASSEN WAT ZE PREDIKEN EN ZOUDEN MOETEN ONDERWIJZEN DOOR ZELF HET GOEDE VOORBEELD TE GEVEN.

In een Direct Gevecht
Zal het Goede Verliezen van het Kwaad.
Vergroot het Goede
En het Kwaad Zal Verdwijnen.

Vergeet niet waarom we hier zijn. Zak niet dieper weg in de destructieve illusies van materiële en lichamelijke genoegens, angst en passie. Wij zijn de beschermers van het zich er bindende licht, en de dragers van de Wet van Een. Wij zijn hier om onze broeders en zusters te helpen zich te herenigen met de Universele Spirit. Ons fysieke lichaam is een illusie. Ons fysieke lichaam is slechts een instrument om onze broeders en zusters die de weg kwijt zijn, een helpende hand toe te steken. Steeds opnieuw zullen we incarneren totdat het Licht van Eenheid op Aarde schijnt en alleen dan zullen we niet meer incarneren in menselijke lichamen.

We zijn hier om onze broeders en zusters te helpen terug te keren naar Universeel Bewustzijn en in harmonie te leven met alles in en om ons heen, dat is alles. Vergeet dit niet ajb..